Utprovning av inläggssulor och fotbehandling.

Tyvärr har det varit så svårt och dyrt för leverantören i Sverige att få hit sulor från USA under pandemin, att han tvingats sluta köpa hem dessa! 

Nu är jag återförsäljare för TREAD LABS inläggsulor!

TRÖTTA FÖTTER? ONT I BEN, LÄNDRYGG, eller HÖFT?

Har du problem med dina fötter? Står du och går mycket på jobbet? Problem som egentligen kommer från fötterna kan ge många andra symtom som rygg- och nackproblem. Många skor har inte tillräckligt stabila sulor som ger nog stöd. Jag kan hjälpa dig med fotbehandling, adekvat fotträning och utprovning av sulor. Dessa sulor säljes endast av terapeuter som har fått utbildning i utprovning och behandling. 

Sulorna finns i 4 olika höjder (se bild) och 3 olika covers beroende på vilken typ av sko du vill använda sulan i. Sulorna kan lätt flyttas mellan olika skor.

Tänk på att arbetsskorna är viktigast! Fundera över hur många timmar du står och går i dina arbetsskor om året! Jag har alla storlekar hemma att prova. Om jag inte har den sulan hemma som du behöver, beställer jag och har den oftast hemma inom en vecka.

Ett par kostar 700,- och de är mycket hållbara. Sliter du ut ditt "cover" lossas det lätt och du kan köpa ett nytt par av mig för 150.-

Utprovning, behandling och träningsprogram kostar som en vanlig massagebehandling beroende på tidsåtgång.

Välkommen att höra av dig! Ta hand om dina fötter, det kan göra stor skillnad i välbefinnandet!🤩